Qui som

El nostre propòsit

Des de UTF Tarragona, volem fer-vos arribar els canvis que hem anat introduint en el nostre sindicat sectorial, per convertir-lo en el màxim representant dels treballadors de farmàcia de la província de Tarragona.

Partim de una base consolidada, amb una llarga experiència en la lluita pels drets dels treballadors de farmàcia ja que des de fa mes de 60 anys, constituïts com a associació perquè la situació política i social impedia estar presents d’una altra forma, va ser creada per donar aixopluc y representativitat a un sector dispers en petites empreses i en una situació de desigualtat extrema en relació empresari-treballador.

Anys mes tard, en el moment en que la situació política va canviar, no essent així a la social, encara sota el paraigües de la associació, ens vam constituir en associació sindical, ara si, amb ple dret a representar als treballadors de farmàcia en els convenis col·lectius i drets laborals.

El nostre sindicat

Avui hem volgut donar un pas mes enllà i refundar una associació sindical, amb la historia, el bagatge i les instal·lacions adquirides durant tants anys d’esforç, en un sindicat en el qual cap tota persona assalariada en el sector de la farmàcia, amb independència de la seva formació acadèmica i el càrrec que ocupi dons l’estructura de la empresa, mentre estigui empleat.

Nosaltres creiem en la bondat i el benefici dels sindicats tant per a treballadors com empresaris, ja que en les empreses petites on el contacte amb la gerència es intens i desgraciadament no sempre exempt de conflictes, podem ser útils en la mediació i la resolució dels mateixos intentant evitar la fricció entre ambdues parts.

UTF Tarragona pretén esser una institució sindical de referencia en el sector de la farmàcia, que doni resposta als problemes i inquietuds que puguin sorgir en el nostre àmbit. Per a això, comptem amb unes instal·lacions pròpies, adaptades per fer formació, xarrades o qualsevol altra activitat que sigui proposta a la junta i aprovada a la mateixa. També, hem creat una nova web encaminada a donar presencia i apropament a tots els afiliats i estem treballant per crear un Facebook però, sobretot, som membres de la mesa de negociació del conveni col·lectiu tri provincial y responsables, junt a UGT y CCOO, del actual conveni que regeix a la província. Disposem de assessorament jurídic laboral i estem disposats a incorporar totes aquelles iniciatives que creiem necessàries i factibles per a un sindicat que vol donar resposta des de el primer al últim dels treballadors de farmàcia de la província.

Uneix-te a nosaltres

Desitgem que formeu part del nostre sindicat, amb la independència de la vostra categoria professional i que junt aconseguim treballadors units en defensa dels nostres drets i un conveni col·lectiu just. Si esteu interessats, la forma de posar-vos en contacte amb nosaltres es a través del telèfon, o d’aquesta pàgina web.
Quedem a la vsotra disposició per a qualsevol consulta o comentari que desitgeu fer-nos.

La junta de govern de la Unió de Treballadors de Farmàcia de les comarques de Tarragona, te la funció de vetllar per els interessos de tots els treballadors de farmàcia.

Els nostres principals objectius son negociar el conveni col·lectiu, assessorar laboralment als nostres associats, organitzar cursos de formació, conferencies, assemblees tallers i proporcionar informació de tot allò que afecti al nostre col·lectiu.

Els membres que composen la junta de govern no tenen cap altre privilegi que no sigui el reconeixement dels socis/afiliats per la seva labor.

JUNTA DE GOVERN

 • President: Manuel Rodríguez
 • Vice-presidenta: Paqui Marquez
 • Secretaria: Isabel Collado
 • Tresoreria: Mª Pilar Lara
 • Vocalies:
  • Montse Bilurbina
  • Aleix Cavallé
  • Imma Perez
  • Nuria Robert